Η εταιρεία

Η ιστορία ξεκινά από το 1910

Με σταθερή έδρα τον Άσσο Κορινθίας ως οινοπνευματοποιείο, οινοποιείο και οξοποιία. Οι τέσσερις γιοι της οικογένειας ο Παναγιώτης Ψαρρός – έμπορος, ο Απόστολος Ψαρρός – οινολόγος και χημικός, ο Άγγελος Ψαρρός -δικηγόρος και ο Χαράλαμπος Ψαρρός – γαιοκτήμονας, ιδρύουν μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιούνται στην παραγωγή σούμας, κρασιού και ξυδιού με αγάπη και επαγγελματισμό.

Οι ιδρυτές της εταιρείας με την επωνυμία Νικόλαος Π. Ψαρρός & Υιοί διατηρώντας την έδρα της εταιρείας στον Άσσο Κορινθίας επεκτείνονται εκείνη την εποχή διατηρώντας παράλληλα αποθήκη και κατάστημα πώλησης των προϊόντων στην Αθήνα στην Πλατεία Βάθης στην οδό Κρήτης. Από το 1957 η εταιρεία συνεχίζει την δραστηριότητά της φέροντας την επωνυμία Νικόλαος Χ. Ψαρρός.

Ο Νίκος Ψαρρός διατηρεί το οινοπνευματοποιείο μέχρι το 1965 εστιάζοντας όμως περισσότερο στην παραγωγή και εμπορία κρασιού και ξυδιού. Το πέρασμα του χρόνου βρίσκει τον γιο του Νίκου Ψαρρού Χαράλαμπο Ψαρρό πλέον να συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση με την ίδια αγάπη και αφοσίωση στην εταιρεία με την σημερινή επωνυμία Χ.Ν.ΨΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε με κύρια δραστηριοποίηση στο ξύδι εμπλουτίζοντας την εμπορική του δραστηριότητα και με άλλα προϊόντα.

Η φιλοσοφία μας

Σήμερα η Χ.Ν.ΨΑΡΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

Με ιστορία πριν από το 1910 συνεχίζει την παράδοση με σεβασμό στην αγορά και τις ανάγκες της αλλά και με προσαρμοστικότητα στις εξελίξεις.

Υποστηρίζει την εμπορεία επιλεγμένων τροφίμων, χαρτικών, απορρυπαντικών, λιπαντικών και ειδών συσκευασίας.

Συνεργάζεται με αξιόπιστες για χρόνια στην αγορά εταιρείες.

Συνδυάζοντας την ποιότητα με την οικονομικά προσιτή τιμή στοχεύει στην συνεχή και διαρκή επαφή με τον πελάτη και την ικανοποίηση των επιλογών του με πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO…….

Όραμα της εταιρείας είναι ο σεβασμός στην ποιότητα και στο περιβάλλον, η άμεση και εκσυγχρονισμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και η άριστη συνεργασία.

Οι σύγχρονες και μοντέρνες εγκαταστάσεις μας προσφέρουν την ευκαιρία για χονδρική και λιανική προσέγγιση μέσα σε μια φιλική και άνετη ατμόσφαιρα.